Copyright!

Copyright bepalingen zijn van toepassing op de foto's. Kopiëren van foto's is niet toegestaan. Bij constatering zal het commerciële tarief worden gefactureerd conform jurisprudentie van de fotografen federatie.

maandag 15 september 2014

Uurtje Natuurfotografie in de Arkemheenpolder

Goudplevieren
Ik zie je wel
Haasje rep
Torenvalk
Torenvalk
Torenvalk
Torenvalk
Photo Art Torenvalk
Het zwarte schaap ...

zaterdag 13 september 2014

Netwerkborrelfotografie - Van het één komt het ander

Een paar weken geleden zag ik een aankondiging van een Netwerkbijeenkomst "Netwerken Almere" in de Fashion Dôme (oude naam was Modecentrum Almere).  Ook wel plaatselijk bekend als de paddenstoel of UFO. Een markant gebouw dat je nooit meer vergeet als je er langs bent gereden op de A6. Dus ook een geliefd object voor architectuurfotografie en door de verlichting in het donker ook interessant voor avondfotografie. Helaas is de groene verlichting op de rand van het dak niet meer aan. Deze uitstraling gaf het gebouw de bijnaam UFO.


Maar goed als de buitenkant interessant is, is de binnenkant dat misschien ook wel? Al eerder had ik eens gevraagd bij de receptie om in het gebouw te mogen te fotograferen. Daar kon de aardige receptioniste geen toestemming voor geven en wie dat wel kon die was er niet.  Jammer,  maar eens komt er wel een gelegenheid dat ik binnen kan fotograferen. En die kwam .... met mijn vraag aan de organisator van "Netwerken Almere" of hij al een fotograaf had voor een beeldverslag van de bijeenkomst. Die had hij nog niet en ik was van harte welkom. 


Inside Fashion Dôme Almere


Naast enkele plaatjes in het gebouw heb ik vooral enthousiaste ondernemers met passie voor hun bezigheden gefotografeerd, een lekker wijntje meegedronken, ge-netwerkt, sociale contacten onderhouden, genoten van een perfecte catering en een bijzonder sympathieke organisator van deze netwerkbijeenkomst leren kennen.




Én van het één komt het ander (meestal op een netwerkbijeenkomst).  Ik word gevraagd door de organisator van de Culinaire Gooise Netwerk Borrel en eigenaar/CEO van een B2B magazine Gooizaken de volgende avond bij hem te fotograferen in Naarden.

Ronald Schut

Met een ervaring rijker opgedaan in Almere en nog wat Flits-tips van mijn fotomaatje Juliette Arts (JustJules)  heb ik weer een mooi beeldverslag gemaakt.

 een lekkere bal bij de borrel

Gefeliciteerd

Hé, da's leuk! De organisator van Netwerken Almere Jacob Honing (rechts)
ook in Naarden, onder handen van de stoelmasseur.
Mogelijk dat ik een gat in de markt vul, of als natuurfotograaf ook mensen kan fotograferen of gewoon positief populair ben (of mijn reportagetarief??)  want ook een zeer charmante dame, nodigde mij van harte uit om in oktober bij 6FM in Business te Huizen bij haar Netwerkbijeenkomst te komen fotograferen.