Copyright!

Copyright bepalingen zijn van toepassing op de foto's. Kopiëren van foto's is niet toegestaan. Bij constatering zal het commerciële tarief worden gefactureerd conform jurisprudentie van de fotografen federatie.

vrijdag 8 augustus 2014

Workshop Fotografie & Natuurbeleving 11 oktober #AmsterdamseWaterleidingsduinen

Workshop Fotografie & Natuurbeleving 

Thema: Hert & Vos

Amsterdamse Waterleidingduinen

Ga je ook mee zaterdag 11 oktober 2014?




Wat ga ik beleven op deze workshop?

Tijdens de BelevingsFotografie workshop zal Michiel Leegerstee (Natuurfotograaf en IVN-natuurgids) de wetenswaardigheden van het gebied vertellen en vanuit zijn passie Natuurfotografie zijn kennis delen om mooie natuurfoto’s te maken.

Tijdens de wandeling wordt er door Michiel uitleg gegeven over de technische en creatieve mogelijkheden van je camera (en flitser) bij natuurfotografie.

De workshop is geschikt voor iedereen die van fotograferen houdt en zijn of haar camera beter wil leren kennen. De workshop is een boeiende en leerzame natuurbeleving!



Wat voor camera heb je nodig?



Om de workshop te volgen is het gewenst om te beschikken over een

spiegelreflex of systeemcamera met instelmogelijkheden
-bij voorkeur met een standaard (kitlens) en telelens of telezoom en
een lichtgewicht of 1-poot statief.

Zaterdag 11 oktober 2014 
10.00 uur - ca. 14.30 uur






Deelnamekosten €47,50 p.p. 


exclusief parkeerkosten, incl. toegang duingebied en een kop koffie/thee voor de deelnemers die om 09.45 uur aanwezig zijn op de verzamellocatie. Tip: kom op tijd.


Let op!

In verband met het beperkt aantal deelnemers, is het niet mogelijk om een workshop te reserveren. Indien u wilt deelnemen, verstuurt u een email naar AWD@Visueelconcept.nl 
Betalingsgegevens staan op de bevestiging-email die u ontvangt als uw inschrijving is geaccepteerd. Na ontvangst van de deelnamekosten bent u verzekerd van een plaats op de workshop.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie wordt op prijs gesteld ... / Replies are welcome ... / Les réponses sont les bienvenues ...