Copyright!

Copyright bepalingen zijn van toepassing op de foto's. Kopiëren van foto's is niet toegestaan. Bij constatering zal het commerciële tarief worden gefactureerd conform jurisprudentie van de fotografen federatie.

donderdag 14 december 2017

Workshop Natuurfotografie (basis) Natuurpark Lelystad

Workshop Natuurfotografie in Natuurpark Lelystad

04-01: 2 plaatsen beschikbaar gekomen door afmelding wegens ziekte
KLIK Hier om aan te melden voor morgen


31/12/2017 VOLGEBOEKT


Er zijn nog wel plaatsen te reserveren/boeken voor de "opfris" Natuurfotografie Workshop
zaterdag 13 januari 2018 in een Duits Wildpark, 30km over de grens.
Niveau: iets meer gevorderd

Eland



WINTERWORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE IN NATUURPARK LELYSTAD


vrijdag 5 januari 2018 09:00 tot ca. 13:30 uur


Natuurpark Lelystad is geen natuurgebied in strikte betekenis, maar wel een zeer natuurrijk terrein met een afwisselend, waterrijk en parkachtig landschap. Er leven met uitsterven bedreigde diersoorten zoals wisent, Przewalskipaard, otter, bever en Pater Davidshert. Ook minder bedreigde diersoorten zoals wild zwijn, edelhert, eland en ooievaar zwerven er rond. Natuurlijk ontbreekt de ‘echt wilde’ fauna niet. De kans is aanwezig in het park een ree, konijn, vos, wezel, hermelijn of bunzing waar te nemen. De vogelbevolking in dit afwisselende landschap met vooral loofhout is bijzonder rijk.


Everzwijn / Wildzwijn

Aziatische otter

In een fotografie workshop van Belevingsfotografie gaat je camera van de automatische stand af en krijg je te maken met de zogenaamde belichtingsdriehoek. Basiskennis over het Diafragma, de Sluitertijd en ISO zorgt ervoor dat je begrijpt waarom een foto te licht of te donker is geworden en stelt je in staat om hierop in te spelen.

Met veel oefeningen in de “belichtingsdriehoek” gaan we fotograferen waarbij de focus ook gericht is om anders te leren kijken om de creativiteit in de fotograaf te stimuleren: “Het is de fotograaf die de foto maakt en niet de camera”

Een Belevingsfotografie workshop is een workshop waar je niet alleen de belangrijkste instellingsmogelijkheden van je camera leert toepassen om een mooie foto te maken maar bovenal waar je naar huis gaat bruisend van energie en vol motivatie. Het is de combinatie van fotografie, samen bezig zijn en natuurbeleving.

Edelherten



Wanneer: vrijdag 5 januari 2018 09:00 tot ca. 13:30 uur

  • Inclusief koffie/thee uit de thermoskan met koek op de verzamelplaats
  • Deelnamekosten € 47,50 p.p. 
  • exclusief parkeergeld
  • Minimaal 4 deelnemers / Maximaal 10


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie wordt op prijs gesteld ... / Replies are welcome ... / Les réponses sont les bienvenues ...