Copyright!

Copyright bepalingen zijn van toepassing op de foto's. Kopiëren van foto's is niet toegestaan. Bij constatering zal het commerciële tarief worden gefactureerd conform jurisprudentie van de fotografen federatie.

woensdag 16 oktober 2013

Workshop Herfstfotografie Buitenplaats Spanderswoud in 's-Gravenland.Ontdek de geheimen van de Buitenplaats Spanderswoud in 's-Gravenland.
De herfst is een bijzonder seizoen waarin de bomen verkleuren en de paddenstoelen uit de grond omhoog schieten. Reden genoeg om de camera te pakken en deze schitterende taferelen te fotograferen. Het valt echter niet altijd mee om te fotograferen wat je ziet. Vaak wijken de kleuren af en zijn je foto’s achteraf toch minder mooi dan je had gehoopt. Tijdens deze workshop ga je in een kleine groep van maximaal 8 personen aan de slag om de herfst te fotograferen. De workshop begint met een stukje theorie waarna je dit onder begeleiding zult gaan toepassen. Eventuele vragen kunnen gesteld worden zodat je uiteindelijk met schitterende foto’s thuis komt.


Inhoud workshop herfstfotografie
Tijdens deze workshop worden er verschillende onderwerpen besproken die met herfstfotografie te maken hebben. De workshop begint met een stukje theorie waarna je zelf aan de slag gaat met je camera om de theorie toe te passen. Een aantal onderwerpen die besproken worden zijn:

  • De herfstkleuren goed op de foto krijgen

  • Scherptediepte bij het fotograferen van kleine onderwerpen zoals paddenstoelen
  • Achtergrondonscherpte (bokeh) beïnvloeden

  • Compositie tips voor een optimale foto


Benodigdheden

Om deel te kunnen nemen aan deze workshop dien je in het bezit te zijn van een spiegelreflexcamera, systeemcamera of compact camera waarbij je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen.  Het is niet nodig om in het bezit te zijn van een macro objectief, maar als je deze hebt dan is het aan te raden om deze mee te nemen. Daarnaast is het gebruik van een statief ook aan te raden, maar het is niet verplicht.


Locatie

De workshop herfstfotografie wordt gehouden in de Buitenplaats Spanderswoud in 's-Gravenland.
De exacte startlocatie ontvang je na aanmelding, een week voor aanvang.

Data workshop herfstfotografie

n.b.

Tijd: 09.00 - 12.00
Tijd: 13.00 - 16.00
De kosten van deze workshop herfstfotografie zijn 40 euro per persoon.

Aanmelden
Ben je ook enthousiast geworden en wil je deelnemen aan een workshop herfstfotografie? Schrijf dan direct in via Herfstfotografie@visueelconcept.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie wordt op prijs gesteld ... / Replies are welcome ... / Les réponses sont les bienvenues ...