Copyright!

Copyright bepalingen zijn van toepassing op de foto's. Kopiëren van foto's is niet toegestaan. Bij constatering zal het commerciële tarief worden gefactureerd conform jurisprudentie van de fotografen federatie.

dinsdag 22 maart 2016

FotografieWorkshop op landgoed #Staverden (Ermelo) | vrijdag 15 april

Belevingsfotografie Workshop op Landgoed Staverden (Ermelo)


Landgoed Staverden ligt tussen Ermelo en Elspeet op de noordwest flank van de Veluwe, in een prachtige bosrijke omgeving. Door het oude landgoed stroomt de Staverdense Beek.  Bij het kasteel/landhuis is een pauwenverblijf met witte pauwen. Bij het kasteel ligt een geometrische tuin met een doolhof. Aan de randen van het park werd de landschapsstijl gehanteerd. Een fotogenieke omgeving om beter te leren fotograferen.



    • Datum : Vrijdag 15 april
    • Tijd: 09:30 - ca. 14.00 uur
    • Deelnamekosten: 47,50 p.p.
    • Maximaal aantal deelnemers : 8
  • Workshopleider: Michiel Leegerstee,  Natuurfotograaf & IVN-natuurgids
  • Website: www.belevingsfotografie.nl

---
Je maakt al een tijdlang met veel plezier natuur- en landschapsfoto's. Je bent best tevreden over sommige foto's en je krijgt er regelmatig complimenten voor.
Maar toch ... Je hebt het gevoel dat het nog beter kan, dat het spannender moet en meer onderscheidend. Je wilt graag een volgende stap zetten in je ontwikkeling, maar hoe precies?
In de fotografie workshop van Belevingsfotografie gaat je camera van de automatische stand af en krijg je te maken met de zogenaamde belichtingsdriehoek. 
Basiskennis over het Diafragma, de Sluitertijd en ISO zorgt ervoor dat je begrijpt waarom een foto te licht of te donker is geworden en stelt je in staat om hierop in te spelen. Je wil meer controle krijgen op het resultaat onder verschillende omstandigheden zoals bij meer/minder licht en stilstaande of bewegende onderwerpen.
Met veel oefeningen in de “belichtingsdriehoek” gaan we fotograferen in de kleinste stad van Nederland waarbij de focus ook gericht is om anders te leren kijken om de creativiteit in de fotograaf te stimuleren: “Het is de fotograaf die de foto maakt en niet de camera”

Tip: Ontzettend leuk en origineel om te geven , en zo mogelijk nog leuker om te krijgen ...




Wat voor camera heb je nodig?

Om de workshop te volgen is het gewenst om te beschikken over een 
spiegelreflex of systeemcamera met instelmogelijkheden



Let op!


In verband met het  beperkt aantal deelnemers, en de korte aanmeldtijd is het niet mogelijk om deze workshop te reserveren. Indien je wilt deelnemen, verstuur je een email naar Staverden@visueelconcept.nl
Betalingsgegevens staan op de bevestiging-email die je ontvangt als de inschrijving is geaccepteerd. Na ontvangst van de deelnamekosten ben je verzekerd van een plaats op de workshop.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie wordt op prijs gesteld ... / Replies are welcome ... / Les réponses sont les bienvenues ...