WELKOM BIJ DE FOTOGRAAG: MICHIEL LEEGERSTEE


Welkom bij de Fotograag: Michiel Leegerstee.
Michiel heeft een brede belangstelling op het gebied van fotografie en is constant op zoek naar een beter en/of mooier plaatje door verdieping in de techniek, het onderwerp en de ontdekkingstocht naar nieuwe uitdagingen. Een grote passie is natuurfotografie. In het voorjaar ligt de nadruk op Macro + WildLife o.a. in de Oostvaardersplassen, Natuurpark Lelystad, Polder Arkeheem en Gelderse vallei. In de overige seizoenen krijgen landschap- en evenementenfotografie meer aandacht.

Op deze blog deel ik een selectie van mijn belevenissen achter de camera en ... computer. Als je op de foto's klikt worden deze doorgaans groter.

Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is het niet toegestaan het beeldmateriaal, op welke wijze dan ook, te gebruiken. Een reactie stel ik op prijs onder het bericht of via: info@visueelconcept.nl

FOTO'S KUNNEN BESTELD WORDEN

woensdag 3 november 2010

HDR - HIGH DYNAMIC RANGE


Mijn eerste HDR- foto's. Elke foto is gemaakt vanuit een serie van 4 - 5 foto's, van onderbelicht tot overbelicht. Deze foto's zijn vervolgens samengevoegd tot 1 foto.


Deze foto is achteraf nabewerkt met een HDR plugin en komt niet uit een serie.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Uw reactie wordt op prijs gesteld ... / Replies are welcome ... / Les réponses sont les bienvenues ...