WELKOM BIJ DE FOTOGRAAG: MICHIEL LEEGERSTEE


Welkom bij de Fotograag: Michiel Leegerstee.

Paardensportfotografie, Natuurfotografie, IVN-Natuurgids

Workshops Fotografie & Natuurbeleving : Een combinatie van beter leren fotograferen en Natuurbeleving o.a. in de Oostvaardersplassen, Natuurpark Lelystad, Lepelaarsplassen en de Amsterdamse Waterleidingsduinen; - Workshops Polofotografie: Polo combineert spanning, snelheid en risico en heeft dus alles in zich om spectaculaire foto’s te (leren) maken.- Privé FotografieWorkshops - Natuurbeleefexcursies o.a. in de Oostvaardersplassen en
voor Flevo-Landschap in de Lepelaarsplassen en Natte graslanden. - Beversafari’s : Kom alles te weten over het op één na grootste knaagdier ter wereld dat ook in Almere woont. Wij gaan ontdekken waar.

Op deze blog deel ik een selectie van mijn belevenissen achter de camera en ... computer. Als je op de foto's klikt worden deze doorgaans groter.

Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is het niet toegestaan het beeldmateriaal, op welke wijze dan ook, te gebruiken. Een reactie stel ik op prijs onder het bericht of via: info@visueelconcept.nl

FOTO'S KUNNEN BESTELD WORDEN


woensdag 3 november 2010

HDR - HIGH DYNAMIC RANGE


Mijn eerste HDR- foto's. Elke foto is gemaakt vanuit een serie van 4 - 5 foto's, van onderbelicht tot overbelicht. Deze foto's zijn vervolgens samengevoegd tot 1 foto.


Deze foto is achteraf nabewerkt met een HDR plugin en komt niet uit een serie.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Uw reactie wordt op prijs gesteld ... / Replies are welcome ... / Les réponses sont les bienvenues ...