Copyright!

Copyright bepalingen zijn van toepassing op de foto's. Kopiëren van foto's is niet toegestaan. Bij constatering zal het commerciële tarief worden gefactureerd conform jurisprudentie van de fotografen federatie.

zaterdag 29 januari 2011

Dodenaarsweg-vogel-atractiepark

Jeroen Stel maakte mij attent op een locatie waar interessante vogels zijn te fotograferen:
De Dodenaarsweg (zijweg van de Vogelweg).
Na een IJs, IJs, IJskoud ritje op de scooter was de locatie snel gevonden door het aantal auto's in de berm met dikke toeters uit de ramen gericht op een vogelvriendelijke akker waar menig vogelaar een warm gevoel van kreeg: Blauwe + Bruine Kiekendieven, (Ruigpoot)Buizerd, Valk, Smelleken, Zilver reigers, Keepen, Wilde zwanen en meer.

Met dank aan de vogelaar uit Nijmegen (rechts op de foto) voor de uitgebreide determinatie beschrijvingen van alles wat te zien was met het blote oog en ook door zijn mooie Swarovski kijker.
Buizerd

Bruine Kiekendief

Blauwe Kiekendief
Blauwe Kiekendief
Smelleken
Ruigpootbuizerd

2 opmerkingen:

  1. mooie plaatjes, kiekendieven en blauwe luchten! groetjes, peter

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I found your blog post about the Dodenaarsweg Bird Attraction Park fascinating! The description of the park's features and the visual concept behind it is intriguing. It's great to see how creativity can be harnessed to create unique and captivating attractions. Thanks for sharing this visual delight!
    Verhuisbedrijf Almere
    thanks

    BeantwoordenVerwijderen

Uw reactie wordt op prijs gesteld ... / Replies are welcome ... / Les réponses sont les bienvenues ...