Copyright!

Copyright bepalingen zijn van toepassing op de foto's. Kopiëren van foto's is niet toegestaan. Bij constatering zal het commerciële tarief worden gefactureerd conform jurisprudentie van de fotografen federatie.

woensdag 29 juli 2015

Belevenis bij de Geffense plas

 Een vakantie avontuur


Bij de Geffense plas
Natuurbad met mooi zandstrand aan de rand van Oss. 


Vakantie in eigen land saai? Echt niet. Na een bezoekje aan Chipclean  voor de reiniging van mijn camera's en AF Fine Tuning (kalibratie van een aantal lenzen)  was ik even gaan buurten bij een fotogravin die in Oss haar vakantie vierde.  Met Aiko reden we naar het natuurbad de Gefffense plas. 
Dat de hond dat gebied, in de zomermaanden, niet in mocht hadden we gemist. Maar geen strandweer dus hartstikke rustig. Hond lekker rennen en zwemmen, de Fotogravin en Fotograaf ondertussen fotograferen. Na zo'n anderhalf uur willen we weer richting auto lopen zit het hek waardoor we naar binnen waren gelopen ineens dicht. 




Op zoek naar een andere uitgang kwamen we een nogal heftig blaffende herdershond tegen met opgetrokken lippen en grote witte tanden.  Uiteindelijk via de zwemwatertelefoonlijn (jawel die bestaat) de beheerder van het terrein te pakken gekregen en die heeft ons bevrijd.
Aiko


Aiko






Michiel & Aiko
Josine Boven, Fotogravin
Aiko

 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie wordt op prijs gesteld ... / Replies are welcome ... / Les réponses sont les bienvenues ...