Copyright!

Copyright bepalingen zijn van toepassing op de foto's. Kopiëren van foto's is niet toegestaan. Bij constatering zal het commerciële tarief worden gefactureerd conform jurisprudentie van de fotografen federatie.

donderdag 20 mei 2010

Rondje Oostvaardersplassen














319 km
geleden heb ik een snorscooter (Piaggio Fly 4T) gekocht voor het dagelijkse woonwerkverkeer, de boodschappen in het centrum en zeker ook om meer mogelijkheden te hebben met het fotograferen in en rond de Oostvaardersplassen.
Het is met een auto maar moeilijk stoppen op de Oostvaardersdijk langs het Markermeer terwijl er veel is te ontdekken, zeker aan het begin van de avond, bij ondergaande zon. De Dijk en de Oostvaardersplassen worden dan mooi uitgelicht.
Hieronder een paar plaatjes (volgende keer neem ik toch een statief mee).

Bijzondere ontmoetingen waren vandaag: De Europese zeearend (ook wel genoemd de vliegende deur vanwege een spanwijdte van 200 - 250 cm) en een bever.

























2 opmerkingen:

  1. Beste: zogauw je een foto upload en hij is geupload, dan ga je naar het html gedeelte. Je ziet dan in de regel waar je foto staat staan s1600. Verander ditr in S1600-h.
    En je wens gaatr in vervulling. Alle foto's worden pagina groot uitvergroot.
    Kijk op mijn weblog http://hsomers.blogspot.com
    Alle foto's waren eerst klein, en nu na het aanklikken groot. Succes. Gr. Van Harrie Somers de starter van dit ondewrwerp.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Harrie vragen ... altijd slagen.
    Prettig is dat! Deskundige hulp op afstand.

    BeantwoordenVerwijderen

Uw reactie wordt op prijs gesteld ... / Replies are welcome ... / Les réponses sont les bienvenues ...